Despre noi

 

Echipa noastra

 

Partnership is key

DESPRE NOI

Fisquality Audit SRL este mai mult decât o firmă de contabilitate! Este un partener dedicat clientilor sai.

Suntem o companie cu experienta de peste 20 ani ce se adreseaza paterenerilor societatilor din domeniul retail, servicii, leasing imobiliar, constructii, cat si profesiilor liberare: avocatura, IT si servicii medicale.

Si cum lucrurile mari in afaceri se fac mai bine in echipa, noi suntem aici pentru a va dedica timpul si profesionalismul nostru si pentru a gasi impreuna cele mai eficiente solutii pentru afacerea dvs.

Aria noastră de expertiză cuprinde toată gama de servicii contabile, salarizare, fiscalitate sau consultanță.

ECHIPA NOASTRA

Echipa Fisquality este formata din profesionisti experti contabili, consultanti fiscali, economisti cu experiența de peste 20 ani în contabilitate, consultanță, salarizare, cu o pregătire economică riguroasă, cu experienta vasta dobandita in multnationale si companii locale.

Ținem pasul cu schimbările  legislative din domeniul contabilității și fiscalității. Nu ne scapă nimic și suntem mereu pregătiți să răspundem la orice întrebare, ba chiar ne plac provocarile. Fiind membri ai organismelor profesionale, participăm la cursuri și conferințele din domeniu, pentru a putea oferi soluțiile potrivite adaptate fiecarui business.

CE NE DORIM PRIN ACEASTA COLABORARE?

Partnership is key!

Ne dorim sa va “protejam” de majoritatea grijilor de natură administrativă pe care le generează activitatea financiar-contabilă și fiscală. Suntem adepții dezvoltării unui parteneriat ce are la bază profesionalismul, încrederea, comunicarea deschisă și sprijinul permanent, elemente esentiale cresterii afacerii dvs.

Noi credem ca succesul vine prin munca, responsabilitate, pasiune si dedicare, respect si colaborare. Daca va regasiti in principiile noastre, nu ramane decat sa luam legatura, accesand sectiunea “Contact”.

Timpul și energia sunt prețioase și e important să le investiti în lucrurile cu adevărat importante pentru afacerea voastra!

Contactacteaza-ne!

office@fisquality.com.ro

0748 224 155

Bucuresti, Sector 1, Str. Drm.Padurea Neagra Nr 19-33

L-V: 09:00- 18:00

https://romaniafarmacie24.com/viagra-generica-cumparati/